Hoofdstraat 150 – 2071 EL Santpoort-Noord

cafebartjeboven@gmail.com

023-5378640

OVER ONS 

WELKOM BIJ CAFÉ BARTJE

Café Bartje is een begrip in Santpoort-Noord en bestaat al sinds 1888. Het ligt centraal gelegen aan de rand van Haarlem, de Kennemerduinen en het strand. Het Café heeft een ouderwetse toog en muurschilderingen. Uit de porseleinen tap worden Amstel pils en wisselende seizoensbieren geschonken. Boven het café in Santpoort-Noord is een aparte zaal, “Bartje Boven” met eigen opgang, bar, keuken en toiletgroepen. Geschikt voor bijeenkomsten, presentaties, vergaderingen, borrels, condoleances, feesten en partijen, bel Wouter op 

06-13935063 of stuur een mail naar cafebartjeboven@gmail.com.

Voor een overzicht en prijsindicatie zie Bistro Bartje Bloemendaal. Het bijbehorende restaurant met zaal en terras ligt op een prachtige locatie aan de rand van de Kennemerduinen in Bloemendaal.

Café Bartje organiseert het hele jaar door activiteiten

en evenementen. Waaronder: Autorally’s, Motortoer- tochten, fietstochten, live muziek, Kerstmarkt, Sinterklaas- intocht en nog veel meer.

Kijk op deze site bij agenda en nieuws voor de exacte data van de activiteiten of stuur een mail met je gegevens naar cafebartjeboven@gmail.com, zodat je altijd op de hoogte bent van wat Bartje doet.

Natuurlijk is Café Bartje van de partij bij het “Dorpsfeest Santpoort” georganiseerd door de harddraverijvereniging rondom de eerste donderdag van augustus waar we van zaterdag tot en met zaterdag altijd goede bands laten optreden.